Slette sammenkobling mellem bil og Volvo On Call*-app

Volvo ID er personligt og behøver ikke ændres eller slettes, hvis du sælger din bil. Du skal dog afslutte ejerskabet og forbindelsen mellem Volvo On Call-appen og bilen samt slette alle personlige brugerdata fra bilen.
Log ind på Volvo On Call-appen. Hvis du ikke har adgang til appen, kontakt din Volvo-forhandler og fortæl, at du vil sælge din bil.
Gå til fanen Mere.
Vælg Tilsluttede biler.
Vælg den aktuelle bil.
Vælg Jeg ejer ikke længere denne Volvo under Afslut ejerskab, og indtast derefter din PIN-kode til Volvo On Call. Ved at gøre dette slettes din brugerhistorik, din kørebog og øvrige brugerkonti.
Kontakt din Volvo-forhandler, der sletter dine kontaktoplysninger i deres systemer.

Hvis det er muligt, så fortæl køberen, at vedkommende bør kontakte en autoriseret Volvo-forhandler for at genaktivere Volvo On Call og give sine kontaktoplysninger. Volvo On Call vil være aktivt, indtil abonnementet udløber.