Oprette et Volvo ID

For at kunne anvende Volvo-tjenester, der er forbundet med bilen, f.eks. via Volvo Cars-appen, kræves det, at der oprettes et Volvo-ID.

Oprette et Volvo ID med Volvo Cars-appen

Download den seneste version af Volvo Cars-appen til telefonen1.
Vælg at oprette Volvo ID.
Websiden til at oprette Volvo ID vises.
Angiv en personlig e-mailadresse eller et mobilnummer.
Følg instruktionerne, som sendes automatisk til den angivne e-mailadresse/det angivne mobilnummer.
Der er nu oprettet et Volvo ID, der er klart til brug.

Oprette et Volvo ID via Volvo Cars' hjemmeside

Gå ind på volvoid.eu.volvocars.com/Account. Vælg at oprette et Volvo ID.
Angiv en personlig e-mailadresse eller et mobilnummer.
Følg instruktionerne, som sendes automatisk til den angivne e-mailadresse/det angivne mobilnummer.
Der er nu oprettet et Volvo ID, der er klart til brug.
  1. 1 Kan hentes via f.eks. Apple App Store eller Google Play.