Håndtere brugerprofil

Det er muligt at skifte til en anden profil, selvom den anvendte nøgle, der koblet til en anden profil.

Oprette profil

Træk notifikationsvisningen ned for at få vist brugerprofiler.
Vælg Ny profil.
Profilen oprettes.
Profilen angives som aktiv profil.

For at indstille den nye profil ledes du gennem en interaktiv strøm.

Det er muligt at oprette op til seks forskellige profiler.

Vælge profil

Træk notifikationsvisningen ned for at få vist brugerprofiler.
Tryk på Vælg profil.
De valgbare profiler vises.
Vælg den ønskede profil.
Profilen er valgt, og systemet indlæser den valgte profils indstillinger.

Note

Afbryd sædets bevægelse ved skift af profil ved at trykke på nogen af knapperne på forsædets siddedel.

Logge profil ud

Træk notifikationsvisningen ned for at få vist brugerprofiler.
Vælg Log af.
Udlogning sker fra profilen, og det er ikke længere muligt at åbne den konto, som er knyttet til profilen.
Systemet sættes i en udlogget tilstand, og ændrede indstillinger gemmes ikke i nogen profil.

Note

Det er kun muligt at oprette, vælge og logge ud af en brugerprofil, når bilen står stille.