Bruge TuneIn1

Internetradiotjenesten TuneIn har flere forskellige funktioner. Du kan f.eks. afspille lokalradio, tilføje radiostationer, som du foretrækker, og oprette genveje til disse. Denne artikel beskriver, hvordan du bruger disse tjenester, og hvordan du får adgang til dem fra din bil.

Starte TuneIn

Hent appen TuneIn fra Downloadcenter i appvisningen.
Åbn appen TuneIn i appvisningen.
Bilen tilsluttes TuneIn. Første gang du tilslutter, bufres musikken, hvilket kan tage flere sekunder.

Nå dine kontooplysninger for TuneIn

Åbn appen TuneIn i appvisningen.
Udvid visningen, og klik på Log ind.
Der vises et pop up-felt, og du kan logge ind.
Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og tryk derefter på Log ind.
Du får nu adgang til dine kontooplysninger.

TuneIn kategorier

Med TuneIn er det nemt at gennemse forskellige kategorier.

Åbn appen TuneIn i appvisningen.
Udvid visningen, og klik på Bibliotek.
Der vises en liste over stationer og kategorier.

TuneIn favoritter

Hvis du er logget på TuneIn i bilen, vil dine valgte favoritter blive synkroniseret med din konto. Ellers vil dine valgte favoritter kun være tilgængelige i bilen.

I udvidet visning: Klik på den radiostation, du vil markere som favorit.
Marker stjerne-ikonet til højre.
Stationen er nu tilføjet til dine favoritter.
  1. 1 Tilgængeligheden varierer alt efter marked.