Sende destination til bilen med Volvo On Call*-app

Hvis din bil er udstyret med Volvos navigationssystem Sensus Navigation*, kan du ved hjælp af Volvo On Call-appen sende rejsemål, f.eks. hotel, forretninger, biografer, restauranter til bilen og få destinationen gjort tilgængelig i navigationssystemet.

Sende destination til navigationssystemet

For at sende en destination til bilen fra Volvo On Call-app:

Gå til fanen Kort.
Søg efter en destination.
Vælg Sende til bil.
Den valgte destination sendes til bilens navigationssystem.

Information om nærmeste tankstation

Du kan også sende information om den nærmeste tankstation til bilen via Volvo On Call-appen:

Gå til fanen Start.
Træk Rækkevidde til venstre.
Tryk på Finde benzinstation.
Vælg tankstation, og tryk derefter på Sende til bil.
Den valgte destination sendes til bilens navigationssystem.

Find parkering i nærheden af dit rejsemål

For at finde parkeringspladser i nærheden af din destination:

Gå til fanen Kort.
Vælg parkeringssymbolet.
Vælg parkering og tryk derefter på Sende til bil.
Den valgte destination sendes til bilens navigationssystem.

Note

Hvis bilens navigationssystem ikke er fabriksinstalleret, skal dens konfiguration opdateres af en autoriseret Volvo-forhandler, inden det er muligt at sende et rejsemål til bilen med Volvo On Call-appen.