Volvo Cars-appen*

Med Volvo Cars-appen1 kan du holde kontakten med din bil med forskellige appfunktioner.2

Det er f.eks. muligt at låse eller låse bilen op og starte klimaanlægget i bilen inden igangsætning.3

Hent Volvo Cars-appen

Volvo Cars-appen kan hentes gratis fra Apple App Store eller Google Play. Du kan teste flere af appens funktioner uden at knytte den til en bil ved at køre den i demotilstand.

Internetopkobling kræves

Når du bruger Volvo Cars-appen, vil din mobile enhed sende og modtage data via internettet. Hvis du ikke har et dataabonnement, kan din mobilnetværksudbyder opkræve betaling for disse data. Hvis du bruger appen i udlandet, vil du blive opkrævet for dataroaming. Kontakt din mobiludbyder for mere information.

Note

Datadeling for loftsknapper skal være aktiveret for at fjernbetjening af bilfunktioner som f.eks. klima og lås, kan fungere.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder visse markeder.
  3. 2 Kræver at både bil og mobil enhed har mobildækning eller anden internetforbindelse.
  4. 3 Tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af marked og bilmodel.