Effektmåler

Effektmåleren angiver bilens eldrift, når den genindvinder energi til batteriet, eller når regenereringen er begrænset.
P6-iCup-22w22-Power meter in driver display
Effektmåleren er placeret til højre i førerdisplayet.
  1. P5-Icon red circle 1Batteriets tilgængelige effekt er begrænset.
  2. P5-Icon red circle 2Bilen bruger energi.
  3. P5-Icon red circle 3Regenerering med speederen eller bremsepedalen.
  4. P5-Icon red circle 4Hård opbremsning overskrider kapaciteten for regenererende bremsning, og friktionsbremsen aktiveres for at bremse bilen.