Aktivere og deaktivere automatisk start af elopvarmet rat*

Rattet kan opvarmes for at øge komforten for føreren, når det er koldt.

Det er muligt at angive, om automatisk start af elopvarmet rat skal være aktiveret/deaktiveret, når føreren sætter sig i bilen.1 Med automatisk start aktiveret starter elopvarmningen ved lav omgivende temperatur.

Åbn klimavisningen på midterdisplayet ved at trykke på temperaturknappen nederst i midten af midterdisplayet.
Tryk på iCup-2037-Icon three dots horizontal
Vælg den ønskede indstilling under Automatisk start af ratvarme for at aktivere/deaktivere automatisk start af elopvarmet rat.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Anvendelsestilstand Komfort