Apple®CarPlay®*

CarPlay1 giver dig mulighed for at lytte til musik, foretage telefonopkald, få kørselsvejledning, sende/modtage beskeder og bruge Siri®, alt imens du holder dig fokuseret på din kørsel.

CarPlay fungerer med udvalgte iPhone®2. Hvis bilen ikke allerede understøtter CarPlay, er det muligt at efterinstallere produktet. Kontakt en Volvo-forhandler for at installere CarPlay.

Oplysninger om, hvilke apps der understøttes, og hvilket iPhone der er kompatible, findes på Apples hjemmeside: www.apple.com/ios/carplay/. Bemærk, at Volvo ikke er ansvarlig for indholdet af CarPlay.

Ved anvendelse af kortnavigation via CarPlay vises guidning i førerdisplayet. En turbeskrivelse skal være aktiv, for at kortet skal vises.

Hvis navigering startes via CarPlay, afsluttes eventuelle igangværende vejvisninger fra bilens egne systemer.

CarPlay-apps kan styres via midterdisplayet, din iPhone eller med højre tastatur på rattet. Apperne kan stemmestyres med Siri. Med et langt tryk på ratknappen P5–1507–Voice control button startes stemmestyring med Siri, med et kort tryk aktiveres bilens egen stemmestyring. Hvis Siri afbryder for tidligt, skal ratknappen P5–1507–Voice control button holdes inde.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgængelighed kan variere afhængigt af markedet.
  3. 2 Apple, CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.