Symboler og meddelelser for Vognbaneassistance

En række symboler og meddelelser vedrørende vognbaneassistance (LKA1) kan vises på førerdisplayet. Her er nogle eksempler.
SymbolMeddelelse / beskedBetydning
P6-2037-XC40BEV-User manual symbol
Nedsat funktionalitet af førerstøttesystem Service påkrævetSystemet fungerer ikke, som det skal. Et værksted bør kontaktes2.
P6-2037-XC40BEV-User manual symbol
Forrudeføler blokeret Se instruktionsbogKameraets evne til at aflæse kørebanen foran køretøjet er reduceret.
P6-2037-XC40BEV-Lane Keeping Aid malfunction symbol
Aktiver styring Lane Keeping AidStyrehjælp fungerer ikke, hvis føreren ikke holder hænderne på rattet. Følg anmodningen, og styr bilen.

En tekstmeddelelse kan ryddes ved kortvarigt at trykke på P5–1507–Symbol-OK button-knappen midt på knapperne til højre på rattet.

Hvis en meddelelse fortsat vises, kontakt værksted – et autoriseret Volvo-værksted anbefales.

1. 1 Lane Keeping Aid
  2. 2 Et autoriseret Volvo-værksted anbefales.