Opladning af enheder via USB-porte

USB-portene kan bruges til at oplade f.eks. en telefon eller tablet.

USB-portene kan anvendes, når bilen er i Komfort- eller Køretilstand.

Portene lukkes automatisk, når føreren forlader bilen. Hvis bilen forbliver ulåst eller låses med reduceret alarmniveau, er portene aktive i yderligere ca. 10 minutter.

Note

Tilbehør tilsluttet portene kan aktiveres, selv når bilens elektriske system er slået fra, eller når forkonditionering er i brug. Derfor skal tilbehør frakobles, når det ikke anvendes.

Visse enheder kan blive varme under opladning. Dette er normalt.

Advarsel

Placer tilbehøret, så det ikke riskerer at skade fører eller passagerer ved en kraftig opbremsning eller kollision.

Oplade enheder via USB-porte

Vip dækslet foran porten ned, og tilslut tilbehørets stik.
Frakobl tilbehørets stik, og vip dækslet op, når porten ikke anvendes eller efterlades uden opsyn.

Teknisk specifikation for USB-C-port

• Kontakttype C
  • Version 3.1
  • Spændingsforsyning 5 V
  • Strømforsyning maks. 3,0 A