Justere vinkling af sidespejle

For at få bedre udsigt bagud skal sidespejlene indstilles efter førerens forudsætninger.

Der er flere automatiske indstillinger, der også kan tilknyttes hukommelsesfunktions-knapperne for det elbetjente sæde*.

Bruge indstillingsorganer for sidespejle

P6-1746-XC40-Power door mirrors control
Indstilling af sidespejle.

Sidespejlenes positioner justeres med indstillingsorganet i førerdørens betjeningspanel. Tændingsstillingen skal være lavest I.

Tryk på L-knappen for venstre spejl, henholdsvis R-knappen for højre spejl. Lampen i knappen lyser.
Justér indstillingen med knappen i midten.
Tryk én gang til på L eller R. Lampen skal nu slukkes.

Slå sidespejle ind elektrisk*

Ved parkering eller kørsel hvor pladsen er trang, kan spejlene drejes ind.

Tryk knapperne ned L og R samtidigt.
Slip dem efter ca. 1 sekund. Spejlene standser automatisk, når de er drejet helt ind.

Spejlene drejes ud ved at trykke på L og R samtidigt. Spejlene standser automatisk i udfoldet stilling med forrige indstilling.

Nulstilling til neutral stilling

Et spejl der er blevet slået ud af stilling pga. ydre påvirkning, skal stilles elektrisk tilbage til udgangsstilling, for at den elektriske ind- og udfoldning* skal kunne fungere korrekt.

Spejlene foldes ind ved at trykke på knapperne L og R samtidigt.
Fold dem ud igen ved at trykke knapperne L og R ned samtidigt.
Gentag ovenstående procedure efter behov.

Spejlene stilles tilbage til udgangsstilling.

Vipning ved parkering1

Det er muligt at vinkle et bakspejl ned, for at føreren f.eks. skal kunne se vejkanten ved parkering.

Sæt i bakgear, og tryk på knappen L eller R.

Bemærk, at det kan være nødvendigt at trykke knappen ind 2 gange, alt efter om den allerede var forvalgt. Når bakspejlene er vinklet ned, blinker knappen. Når bakgearet indkobles, begynder bakspejlene automatisk at vende tilbage efter ca. 3 sekunder og når sin oprindelige position efter ca. 8 sekunder.

Automatisk vipning ved parkering1

Med denne indstilling vinkles bakspejlene automatisk ned, når bakgear er valgt. Den nedvippede stilling er forudindstillet og kan ikke ændres.

Tryk på Indstillinger i midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarSpejle og komfortfunktioner.
Under Vip sidespejl ned i bakgear, vælg Sluk, Fører, Passager eller Begge for at aktivere/deaktivere og for at vælge hvilket sidespejl, der skal vippes.

Det er muligt at få bakspejlene til at gå direkte tilbage til deres oprindelige position ved 2 gange at trykke ind på knappen L eller R.

Automatisk inddrejning ved låsning*

I midterdisplayet kan du indstille sidespejlene til at foldes in/ud automatisk, når bilen låses/låses op med nøglen.

Tryk på Indstillinger i midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarSpejle og komfortfunktioner.
Vælg Klap spejlene ind ved låsning for at aktivere/deaktivere.

Hvis spejlene er vippet ind med knapperne L og R, skal de dog også vippes ud manuelt.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Kun i kombination med elbetjent sæde med hukommelsesknapper*.