Tændingspositioner

Bilens elsystem kan sættes i forskellige niveauer/positioner og dermed gøre forskellige funktioner tilgængelige.

For at muliggøre brug af et begrænset antal funktioner med slukket motor kan bilens el-system sættes i tre forskellige niveauer – 0, I og II. Instruktionsvejledningen beskriver gennemgående disse niveauer med betegnelsen "tændingsposition".

Den følgende tabel viser, hvilke funktioner der er tilgængelige i den respektive tændingsposition/niveau:

NiveauFunktioner
0
  • Kilometertæller, ur og temperaturmåler tændes1.
  • Elbetjente* sæder kan justeres.
  • Midterdisplayet starter og er klar til brug1.
  • Infotainmentsystemet kan bruges1.

I denne position er funktionerne tidsstyrede og slås automatisk fra efter en tid.

I
  • Panoramataget, rudehejsene, 12 V-elkontakten i kabinen, Bluetooth, navigation, telefon, kabineblæser og forrudeviskere kan bruges.
  • Elbetjente sæder kan justeres.
  • 12 V-elkontakten* i lastrummet kan bruges.
  • Infotainmentsystemet sættes automatisk i gang, hvis det var i gang, da bilen blev forladt.

Strømforbruget belaster batteriet i denne tændingsposition.

II
  • Forlygterne tændes.
  • Advarsels- og kontrollamperne lyser i 5 sekunder.
  • Flere andre systemer aktiveres. Elopvarmning i sædehynder og bagrude kan først aktiveres efter start af bilen.

Denne tændingsposition bruger megen strøm fra batteriet og bør derfor undgås!

1. 1 Aktiveres også, når døren åbnes.
  2. * Ekstraudstyr/tilbehør.