Stemmestyring af SMS-beskeder

Stemmestyring giver dig mulighed for at styre funktioner i bilen, f.eks. oplæsning af SMS-beskeder fra en tilsluttet mobiltelefon.

Oplæsning af SMS-beskeder

Indstillinger og menuer på midterdisplayet varierer alt efter softwareversion.

Inden stemmekommandoer til mobiltelefonens funktioner (tekstmeddelelse, telefonopkald og medieafspiller) kan bruges, skal en mobiltelefon være tilsluttet bilen.

For at læse en tekstmeddelelse op skal du trykke på stemmestyrningsknappen på rattets højre side og sige "Read message".

Oplæsning af SMS-beskeder fra iPhone

For oplæsning af SMS-beskeder fra iPhone kræves det, at du ændrer en indstilling i din telefon, for at beskeder kan sendes fra telefonen til bilen.

Gå til Indstilling.
Vælg Bluetooth.
Klik på info-tegnet (i) på forbindelsen til din bil.
Tænd for Vis meddelelser.

Note

Ikke alle systemsprog understøtter stemmestyring. De der gør markeres med symbolet P5–1507–Voice control button på listen over tilgængelige systemsprog. Læs mere om, hvor den information findes i afsnittet om indstillinger for stemmestyring.