Flytte apps og knapper på midterdisplay

Apps og knapper til bilfunktioner i app- henholdsvis funktionsvisningen kan flyttes og organiseres som ønsket.
Stryg fra højre mod venstre1 for at komme til app-visningen eller fra venstre mod højre1 for at komme til funktionsvisningen.
Tryk på en app eller knap og hold.
Appen eller knappen ændrer størrelse og bliver lidt gennemsigtig. Så er det muligt at flytte den.
Træk appen eller knappen til en ledig plads i visningen.

Det maksimale antal linjer, der kan benyttes til at placere apps eller knapper, er 48. For at flytte en app eller knap uden for den synlige visning skal den trækkes til bunden af visningen. Der tilføjes nye linjer, hvor appen eller knappen kan placeres.

En app eller knap kan altså være placeret længere nede og vil så ikke være synlig i visningens normale tilstand.

Stryg hen over skærmen for at rulle opad eller nedad i visningen.

Note

Skjul de apps, der sjældent eller aldrig bruges, ved at placere dem langt nede, uden for den synlige visning. På den måde bliver det nemmere at finde de apps, der bruges oftere.

Note

Apps og bilfunktionsknapper kan ikke lægges på steder, der allerede er optaget.
  1. 1 Gælder for venstrestyret bil. For højrestyret bil: Stryg i den modsatte retning.