Starte og slukke for forrengøring*

Forrengøringen forbedrer luftkvaliteten i kabinen inden kørsel. Funktionen kan startes direkte fra midterdisplayet eller en mobiltelefon.

Starte og slukke fra bil

P5-1507-Icon-settings-climate
Åbn klimavisningen på midterdisplayet ved at trykke på symbolet midt på klimalinjen.
Vælg fanen Parkeringsklima.
Tryk på Start forrengøring.
Forrengøringen startes/slås fra, og knappen lyser/slukkes.

Starte fra app*

Start af forrengøringen og information om valgte indstillinger kan styres fra en enhed, der har Volvo On Call*-appen.

Note

Forrengøring starter altid automatisk, når en forkonditionering afsluttes.