Aktivere/deaktivere hastighedsadvarsel i Trafikskiltinformation

Delfunktionen Advarsel om fartbegrænsning aktiveres således:
Vælg IndstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information på midterdisplayets topvisning.
Marker Advarsel om fartbegrænsning.

Funktionen aktiveres, og en vælger til hastighedsgrænse vises.

(se beskrivelse af "Justere grænse for Hastighedsadvarsel" i afsnittet "Trafikskiltinformation med Hastighedsadvarsel og Indstillinger")