Tilslutte bilen til internettet via Bluetooth-tilsluttet telefon

Opret en internetforbindelse via Bluetooth ved internetdeling fra en telefon, og få adgang til flere onlinetjenester i bilen.
For at kunne koble bilen til internettet via en Bluetooth-tilsluttet telefon skal telefonen have været tilsluttet bilen via Bluetooth en første gang.
Kontrollér, at telefonen understøtter internetdeling, og at funktionen er aktiveret. I iPhone kaldes funktionen ”internetdeling”. I Android-telefoner kan funktionen have forskellige navne, men ofte kaldes den ”hotspot”. For iPhone-telefoner skal menusiden "internetdeling" også være åben, indtil internetforbindelsen er oprettet.
Hvis telefonen tidligere har været tilsluttet via Bluetooth, tryk på Indstillinger i midterdisplayets topvisning.
Tryk på KommunikationBluetooth-enheder.
Sæt kryds i feltet for Bluetooth-internetforbindelse under overskriften Internetforbindelse.
Hvis en anden forbindelseskilde bruges, skal du bekræfte valget at skifte forbindelse.
Bilen er nu forbundet med internettet via den Bluetooth-tilsluttede telefon.

Note

Telefon og netværksoperatør skal understøtte internetdeling (uddeling af internetopkobling), og abonnementet skal omfatte datatrafik.

Note

Ved brug af Apple CarPlay er det kun muligt at forbinde bilen med internettet via Wi-Fi eller med bilmodem*.