Panoramatag* – betjening

Ved automatisk betjening åbnes gardinet/loftet til det maksimale.

I ventilationsstilling løftes tagets forreste sektion op bagtil.

Advarsel

Børn, andre passagerer eller genstande kan komme i klemme i panoramatagets bevægelige dele.

• Betjen altid panoramataget under opsyn.
  • Lad ikke børn lege med betjeningsknappen.
  • Husk altid at afbryde strømmen til panoramataget ved at vælge nøgleposition 0, og tag derefter fjernbetjeningen/PCC'en* med, når bilen forlades. For information om nøglepositioner - se Nøglepositioner - funktioner på forskellige niveauer.
P3-0835 XC60 Sliding panorama roof
  1. Ikon röd pil 1Åbning, automatisk
  2. Ikon röd pil 2Åbning, manuel
  3. Ikon röd pil 3Lukning, manuel
  4. Ikon röd pil 4Lukning, automatisk

Panoramataget og solgardinet kan betjenes i nøgleposition I eller II.

Automatisk betjening

Solgardinet åbnes maksimalt ved at trykke knappen bagud til stillingen for automatisk åbning og slippe den.
For derefter at åbne panoramataget maksimalt - tryk knappen bagud en gang mere til stillingen for automatisk åbning og slip.

Luk taget/gardinet ved at gentage den foregående procedure i omvendt rækkefølge - tryk i stedet knappen fremad til stillingen for automatisk lukning.

Hurtig åbning/-lukning

Panoramataget og solgardinet kan åbnes/lukkes samtidig:

• Åbn - tryk knappen bagud to gange til stillingen for automatisk betjening og slip.
  • Luk - tryk knappen fremad to gange til stillingen for automatisk betjening og slip.

Manuel betjening

Åbn solgardinet - tryk knappen bagud til trykpunktet for manuel åbning. Solgardinet bevæger sig mod maksimal åbning, så længe knappen trykkes bagud.
Stil panoramataget på skrå - tryk knappen bagud en gang mere til trykpunktet for manuel åbning.
Åbne panoramataget - tryk knappen bagud en gang mere til trykpunktet for manuel åbning. Panoramataget bevæger sig mod maksimal åbning, så længe knappen trykkes bagud.

Luk taget/gardinet ved at gentage den foregående procedure i omvendt rækkefølge - tryk i stedet knappen fremad til stillingen for manuel lukning.

Note

Ved manuel åbning skal solgardinet være helt åbent, inden panoramataget kan åbnes. Ved omvendt procedure skal panoramataget være helt lukket, inden solgardinet kan lukkes.

Advarsel

Klemrisiko når panoramataget lukkes. Panoramatagets klemmesikring fungerer kun ved automatisk lukning, ikke ved manuel.

Ventilationsstilling

P3-0835 XC60 Sliding panorama roof, tilt position
Ventilationsstilling, vertikalt bagtil.
  1. Ikon röd pil 1Åbning: tryk knappens bagkant opad.
  2. Ikon röd pil 2Luk ved at trække knappens bagkant nedad.

Når ventilationsstilling vælges, løftes den forreste sektion op bagtil. Hvis solgardinet er helt lukket, når ventilationsstilling vælges, åbnes det automatisk ca. 50 mm.

Lukning med fjernbetjening eller centrallåsknap

P3-0835 XC60 Panorama roof from inside

fjernbetjening

Foretag et langt tryk på fjernbetjeningens låseknap P3-820 Remote key - Icon Lock, indtil panoramataget og alle ruderne lukkes, og dørene og bagklappen låses.

Hvis åbningen skal afbrydes, skal der trykkes på fjernbetjeningens låseknap igen.

Centrallåsknap

Centrallåsknappen i førerdøren eller passagerdøren* kan bruges til at lukke panoramataget.
Foretag et langt tryk på centrallåsknappen P3-820 Remote key - Icon Lock, indtil panoramataget og alle ruderne lukkes, og dørene og bagklappen låses.

Hvis lukningen skal afbrydes, skal der trykkes på centrallåsknappen igen.

Advarsel

Hvis panoramataget lukkes med fjernbetjeningen eller centrallåsknappen, skal du kontrollere, at ingen personer kommer i klemme.

Klemmebeskyttelse

Panoramataget har en klemmesikring, der udløses, hvis glasklappen eller solgardinet blokeres af en genstand under lukning. I tilfælde af blokering standser glaslemmen eller solgardinet og åbnes derefter automatisk til ca. 50 mm fra den blokerede stilling (eller til fuld ventilationsstilling). Klemmebeskyttelsen virker også ved åbning af glasklappen eller solgardinet.

Det er muligt at forcere klemmesikringen, når lukning er afbrudt, f.eks. ved isdannelse, ved at holde knappen trykket frem eller ned, indtil glasklappen er lukket.