Indstillinger for TV*1

Det er muligt at foretage visse indstillinger, både i topvisningen, eller når Tv'et er i fuldskærmstilstand.

Med TV'et i fuldskærmstilstand eller ved at åbne topvisningen og trykke på IndstillingerMedieTV kan følgende justeres:

• Undertekstsprog
  • Lydsprog

Billedformat

Ved at trykke på Billedformat er det muligt at vælge, hvilket format TV-billedet skal vises i.

1. Auto – TV-billedet vises i det billedformat, der udsendes.
  2. Automatisk justering – TV-billedet maksimeres uden beskæring.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder visse markeder.