Justere forsædets sidestøtte*

Til ændring af indstillinger kan både multifunktionsknappen* på sædet og midterdisplayet bruges. På midterdisplayet vises de forskellige indstillinger.
P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunktionsknappen, placeret på siden af sædets siddedel.

Ryglænets sider kan justeres for at give sidestøtte.

For at justere sidestøtten:

Aktiver multifunktionsknappen ved at dreje knappen op/ned P5-Icon red circle 1. Sædeindstillingsmenuen vises på midterdisplayet.

Vælg Sidestøtte i sædeindstillingsvisningen.

• Tryk på den forreste del af firvejsknappen for at øge sidestøtten P5-Icon red circle 2.
  • Tryk på den bageste del af firvejsknappen for at mindske sidestøtten.