Aktivere/deaktivere sport-position for elektronisk stabilitetskontrol

Stabilitetssystemet (ESC1) er altid aktiveret - det kan ikke slås fra. Føreren kan derimod vælge sportsfunktion, hvilket giver mulighed for en mere aktiv køreoplevelse.
P5-1507-Knapp Antisladd ESC Off/Sportläge

Aktivere eller deaktivere funktionen med denne knap i midterdisplayets funktionsvisning.

• GRØN knapindikation - funktionen er aktiveret.
  • GRÅ knapindikation - funktionen er deaktiveret.
P5-1507 Symbol ESC sport

Aktiveret ESC Sportmodus angives på førerdisplayet ved, at dette symbol lyser konstant, indtil funktionen deaktiveres, eller indtil motoren slukkes. Efter næste motorstart er systemet tilbage i normal tilstand igen.

1. 1 Electronic Stability Control