Skift mellem fartpilot og adaptiv fartpilot*1 på midterdisplayet

Når den almindelige fartpilot (CC2) er valgt på førerdisplayet, kan der skiftes til adaptiv fartpilot (ACC3) på midterdisplayets funktionsvisning.
P5-1917-Cruise Control button

Aktivere eller deaktivere funktionen med denne knap i midterdisplayets funktionsvisning.

• GRØN knapindikering – adaptiv fartpilot er deaktiveret, og almindelig fartpilot er sat i standby.
  • GRÅ knapindikering - almindelig fartpilot er deaktiveret, og adaptiv fartpilot er sat i standby.
Et symbol på førerdisplayet viser, hvilken fartpilot der er aktiveret:
Fartpilot (CC)Adaptiv fartpilot (ACC)
P5-15w07-Shift cruise4P5-1507-Cruise Control Symbol in table 24
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Alt efter markedet kan denne funktion være enten standard eller tilvalg.
  3. 2 Cruise Control
  4. 3 Adaptive Cruise Control
  5. 4 HVIDT symbol: Funktionen er aktiveret, GRÅT symbol: Standby

Relaterede dokumenter