Gearskift-indikator

Indikatoren for gearskifte på førerdisplayet viser det aktuelle gear ved manuelt gearskifte, og hvornår det er hensigtsmæssigt at vælge næste gear for at opnå så god brændstoføkonomi som muligt.

For en miljøvenlig kørsel ved manuelt skifte er det vigtigt at køre i det rigtige gear og skifte gear i god tid.

Med manuel gearkasse

P5P6-1917-Gear shift indicator 12 inch driver display
Gearskift-indikator på 12-tommer førerdisplay*.
P5-1646-S90-gear shift indicator 8 inch driver display
Gearskift-indikator på 8-tommer førerdisplay.

En op-pil angiver et anbefalet skift til et højere gear, og en ned-pil et anbefalet skift til et lavere gear.

Med automatgear

P5-1917-Gear shift indicator 12 inch driver display
Gearskifteindikator på 12-tommers førerdisplay for stor gearstang*.
P5-S90/V90/XC90-1617-Gear shift indicator up 8 inch driver display
Gearskifteindikator på 8-tommers førerdisplay for stor gearstang.

Gearskift-indikatoren viser det aktuelle gear på førerdisplayet og angiver med en pil op et anbefalet skift til et højere gear.

P5P6-1917-8G-Gear shift mode M in driver display
Gearskifteindikator på 12-tommers førerdisplay for lille gearstang*.
P5-1917-Automatic gear shift indicator, small lever
Gearskifteindikator på 8-tommers førerdisplay for lille gearstang.

Gearskift-indikatoren viser det aktuelle gear på førerdisplayet og angiver det anbefalede skift til et højere gear med et blinkende plustegn.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.

Relaterede dokumenter