Brug Volvo On Call* med Apple Watch

Med en Apple Watch når du visse af Volvo On Call-appens funktioner, f.eks. start/stop parkeringsklimaet og lås bilen/lås bilen op.

Når Volvo On Call-appen er installeret på en telefon og forbundet til bilen, er app-funktionerne automatisk tilgængelige i Apple Watch, der parres med telefonen.

Funktioner, som kan styres fra Apple Watch1:

• Parkeringsklimaet (start/stop).
  • Fjernstart af bil (start/stop).
  • Døre (lås/lås op).
  • Find bilen ved at aktivere bilens signalhorn og/eller blinklys i et par sekunder.
  • Se anslået rækkevidde.
  • Se bilens position på et kort.

Par Apple Watch med telefon

For instruktioner om, hvordan Apple Watch parres med en telefon, samt tekniske krav herfor, henvises til Apples hjemmeside.

Tekniske krav

Tekniske krav til gældende for operativsystem og oplysninger om kompatibilitet for forskellige mobilmodeller findes på informationssiden i den aktuelle appbutik.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgængelige funktioner kan variere med tiden.