Tilslutte en telefon til bilen

Tilslut en telefon til bilen med Bluetooth for f.eks. at ringe, sende og modtage sms'er og afspille medier.

Søg efter telefon fra bil

Aktivér Bluetooth på telefonen, og kontrollér i indstillingerne, at telefonen er synlig for andre enheder.
Gå til Indstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst på midterdisplayet, og tryk på Tilslutning og Bluetooth. Hvis telefonen ikke allerede står på listen1, skal du vælge Par ny enhed.
Tilgængelige Bluetooth-enheder vises. Listen opdateres, efterhånden som nye enheder findes.
Tryk på navnet på den telefon, der skal forbindes.
Kontrollér, at den talkode, der er angivet i bilen, stemmer overens med den i telefonen, og bekræft, om det er tilfældet.
Vælg i telefonen at acceptere eller afvise eventuelle valg for telefonens kontakter og meddelelser.
Telefonen tilsluttes som standard til både medier og telefoni2.
Tryk på Udført.

Note

• I nogle telefoner skal beskedfunktionen aktiveres.
  • Hvis der ikke vises kontakter og meddelelser i bilen trods, at funktionen er aktiveret, skal telefonen frakobles og derefter tilsluttes igen.
  • Ikke alle telefoner er fuldt kompatible og kan i givet fald ikke vise kontakter og meddelelser i bilen.

Note

Hvis telefonens operativsystem opdateres, er det muligt, at forbindelsen afbrydes. Så skal telefonen slettes fra bilen og derefter forbindes igen.
  1. 1 De telefoner, som tidligere har været forbundet, vises under Bluetooth og kan vælges dér.
  2. 2 Senere er det muligt at vælge, hvilken enhed der skal bruges til telefoni og/eller medier, f.eks. hvis en passager vil bruge sin telefon som medieenhed for at afspille musik.