Navigere i instruktionsvejledningen på midterdisplayet

Den digitale instruktionsbog kan vises fra midterdisplayet.

Åbn instruktionsvejledningen ved at trykke på iCup-2037-App view symbol og derefter på iCup--2037-Owners manual.

Der er en række valgmuligheder for at finde oplysninger i instruktionsvejledningen.

Indhold af instruktionsvejledningen

Startside

P5-1617-Owners manual, onboard category symbol start

Tryk på symbolet for at komme tilbage til instruktionsvejledningens startside.

Kategorier

P5-1617-Owners manual, onboard category symbol category

Artiklerne i instruktionsvejledningen er opdelt i hovedkategorier og underkategorier. Den samme artikel kan forekomme i flere relevante kategorier for lettere at kunne findes.

Visuel navigation

Udvendige og indvendige oversigtsbilleder af bilen. De forskellige dele er identificeret med hotspots, der fører videre til artikler om de respektive dele af bilen.

Tryk på Udvendigt eller Indvendigt.
Udvendige eller indvendige billeder vises med såkaldte hotspots markeret. Hotspottene fører til artikler om den respektive del af bilen. Stryg vandret hen over skærmen for at rulle gennem billederne.
Tryk på et hotspot.
Titlen på en artikel om området vises.
Tryk på titlen for at åbne artiklen.

Man kommer tilbage ved at trykke på bagud-pilen.

Quick guide

Oplysninger, der hjælper med at komme i gang med mest almindeligt anvendte funktioner i bilen.

Video

P5-1617-Owner Manual, onboard-symbol-video

Tryk på symbolet for at komme til korte instruktionsfilm om forskellige funktioner i bilen.

Versionsinformation

Læs mere om aktuel version og opdateringer, som er implementeret.

Søgefunktion

Tryk på søgefeltet øverst i instruktionsvejledningen for at nå søgefunktionen fra startsiden.

Brug P5–1617–Symbol-Magnifying glas øverst i instruktionsvejledningen for at åbne søgefunktionen fra andre sider.