Tilslut Volvo Cars-appen* til bil

For at kunne bruge Volvo Cars-appens tjenester skal appen først forbindes til bilen.

Når en hovedbruger (administrator) har tilsluttet sin app til bilen, kan yderligere brugere af bilen tilføjes.

Tilslut Volvo Cars-appen til bilen

Kontrollér, at bilen befinder sig et sted med mobildækning, og at din mobile enhed har internetforbindelse.

Sørg for at have dit Volvo ID og bilens identifikationsnummer. Volvo ID kan oprettes ved indlogning i Volvo Cars-appen, og bilens identifikationsnummer finder du fx i forruden eller på midterdisplayet.

Hvis du er hovedbruger (administrator), skal samtlige bilens nøgler tages med, for øvrige brugere er det tilstrækkeligt med en af bilnøglerne. Den første bruger, der kobler sin app til bilen, skal være logget ind på Ejerprofilen og have alle bilens nøgler med.

Sæt dig ind i bilen.
Log ind på Volvo Cars-appen med dit Volvo ID, og følg anvisningerne i appen. Hvis du allerede har en tilsluttet bil i appen og vil tilføje én til, skal du vælge Px-2037-VOC app icon Profile, Tilsluttede biler og Tilføje en bil.

Note

For at få en mere tilpasset oplevelse og support anbefales det, at hver bruger opretter et personligt Volvo ID.
Kontroller, at datadeling for Volvo Cars-appen er aktiveret. Tryk på iCup-2037-Settings symbol på midterdisplayet, vælg Privatliv, Volvo-privatlivsindstillinger og endelig Volvo Cars app.
Gå til iCup-2037-Settings symbol, vælg Profiler, og derefter Enheder til Volvo Cars-appen for at åbne menuen for at tilslutte appen til bilen.
Følg anvisningerne på midterdisplayet og i Volvo Cars-appen.

Der skelnes mellem administrator og ikke-administrator i Volvo Cars-appen

Bilens Ejer-profil skal forbindes til appen, inden nogen anden profil kan forbindes. For at få rollen administrator kræves, at alle bilens nøgler er i bilen, når appen forbindes.

En bruger, som er administrator i appen, kan
  • se, hvilke mobiler eller andre enheder, der er koblet til bilen
  • fjerne egen og andres koblede telefoner/enheder fra bilen.
En bruger, som ikke er administrator i appen, kan
  • se, at egen telefon/enhed er koblet til bilen
  • fjerne egen telefon/enhed.

Skifte mellem flere forbundne biler i Volvo Cars-appen

Hvis du har forbundet flere biler til Volvo Cars-appen, kan du skifte mellem disse ved at:
Gå til fanen Px-2037-VOC app icon Profile.
Vælg Tilsluttede biler.
Markere den aktuelle bil og vælge Skifte til denne bil.

Tips ved brug af Volvo Cars-appen

Hvis du oplever forstyrrelser med Volvo Cars-appen, kontroller at bilen, som appen er koblet til, står udendørs på et åbent sted med mobildækning, og at din mobile enhed har en god internetforbindelse. Hvis forstyrrelserne fortsætter, læs mere i afsnittet med almindelige spørgsmål om Volvo Cars-appen på volvocars.com/intl/support eller kontakt Volvos kundetjeneste.

Er bilen købt brugt, skal det kontrolleres, at adgang til Volvo Assistance er aktiveret i bilen.