Reduceret alarmniveau*

Reduceret alarmniveau afbryder visse typer alarmsensorer, så alarmen ikke aktiveres ved en fejl, fx under overfart på en bilfærge.

Alarmens bevægelses- og hældningssensorer afbrydes, når reduceret alarmniveau er aktiveret. Alarmen reagerer så ikke på bevægelser inde i bilen.

Funktionen kan aktiveres på bilens midterdisplay, eller når bilen låses med Volvo Cars-appen.

Reduceret alarmniveau afbrydes efter hver anvendelse og skal derefter aktiveres på ny.

Aktivere reduceret alarmniveau på bilens midterdisplay

Vælg iCup-2037-Settings symbol.
Vælg Indstillinger.
Aktivere Reduceret alarmtilstand.

Funktionen er aktiv, til bilen køres og skal derefter aktiveres på ny.

Reduceret alarmniveau kan også slås fra i indstillingsmenuen.