Tips for brug af Apple®CarPlay®*

Her er tips, der kan være nyttige ved brug af CarPlay®1.
  • Opdatér din iPhone®2 med den seneste version af operativsystemet iOS, og kontrollér, at apperne er opdateret.
  • Hvis der er problemer med CarPlay, skal du frakoble din iPhone fra USB-porten og tilslutte den igen. Prøv ellers at lukke den app på enheden, der ikke fungerer, og start derefter appen igen, eller prøv at lukke alle apps og starte enheden igen.
  • Ved hjælp af Siri® kan du skrive/diktere og oplæse meddelelser. Oplæsning og diktering af meddelelser sker på det sprog, der er valgt i indstillingerne for Siri. Når meddelelser skrives/dikteres, vises ingen tekst på midterdisplayet, men teksten vises på din iPhone.
  • Hvis enheden er tilsluttet til bilen via Bluetooth, afbrydes tilslutningen ved brug af CarPlay.
  • CarPlay fungerer kun med iPhone.

Note

Tilgængelighed og funktionalitet kan variere fra marked til marked.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgængelighed kan variere afhængigt af markedet.
  3. 2 Apple, CarPlay, iPhone og Siri er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc.