Regulere temperatur for bagsæde*

Temperaturen kan indstilles stil det ønskede gradtal for bagsædets klimazoner.

Regulere temperaturen for bagsædet fra forsædet

P5P6-22w22-iCup-Climate icon
Åbn klimavisningen på midterdisplayet ved at trykke på symbolet midt på klimalinjen.
Vælg fanen Bag.
Tryk på pilene ved siden af temperaturen for at hæve eller sænke temperaturen.
Temperaturen ændres, og knappen viser den indstillede temperatur.

Regulere temperaturen for bagsædet fra bagsædet

Tryk på oplåsningsknappen på tunnelkonsollens klimapanel for at få adgang til betjeningsknapperne.
P5-1717–Climate–Rear climate controls temperature
Temperaturknapper på klimapanelet bag på tunnelkonsollen.
Tryk på venstre henholdsvis højre sides </>-knapper for at sænke/hæve temperaturen gradvist.
Temperaturen ændres, og skærmen på klimapanelet viser den indstillede temperatur.

Note

Det er ikke muligt at fremskynde opvarmning/afkøling ved at vælge højere/lavere temperatur end den faktisk ønskede.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.

Relaterede dokumenter