Symboler og meddelelser for Pilot Assist*

Der kan vises en række symboler og meddelelser vedrørende Pilot Assist1. Her er nogle eksempler.
SymbolMeddelelse / beskedBetydning
Px-2122-iCup-Adaptive Cruise Control symbol medium
Symbolet er tændt. Bilsymbolerne er oplyst, når bilen har et forankørende køretøj at forholde sig til.Bilen holder den lagrede/valgte hastighed.
Px-2122-iCup-Adaptive Cruise Control symbol medium grey

Pilot Assist Service påkrævet

Symbolet er slukket

Systemet fungerer ikke, som det skal. Et værksted bør kontaktes.

Pilot Assist er sat i standby.

Px-2037-iCup-Pilot Assist symbol medium grey
Slukket ratsymbolAngiver deaktiveret styreassistance. Når Pilot Assist giver styreassistance, er rattet oplyst.
Px-2037-iCup-Hands on steering wheel
Symbol for hænderne på rattet

Systemet kan ikke registrere, at føreren har hænderne på rattet. Læg hænderne på rattet, og styr bilen aktivt.

Systemet advarer i forskellige trin tilsammen med lydsignaler. Katastrofeblinkene aktiveres, hvis bilen skal bremse ned til stilstand.

P6-2037-XC40BEV-User manual symbol

Radarsensor front Sensor blokeret Se instruktionsvejledning,

Frontradar indstilling ikke fuldført

eller

Frontkamera indstilling ikke fuldført

Rengør foran radarenhedens sensorer.

En tekstmeddelelse kan ryddes ved kortvarigt at trykke på P5–1507–Symbol-OK button-knappen midt på knapperne til højre på rattet.

Hvis en meddelelse fortsat vises, kontakt værksted – et autoriseret Volvo-værksted anbefales.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Alt efter markedet kan denne funktion være enten standard eller tilvalg.