Udskiftning af marked ved import eller flytning

Ved import eller flytning til et andet land er det vigtigt, at du registrerer bilen på det nye marked, fx for at opkoblede tjenester kan fungere korrekt samt for at sikre, at bilen efterlever lokale love og krav.

Besøg en autoriseret Volvo-forhandler

For at få hjælp til at registrere bilen på det nye marked, besøg en autoriseret Volvo-forhandler.

Gør du ikke dette, kan du opleve, at apps, Volvo Assistance1, software-downloads og andre opkoblede tjenester påvirkes og ikke fungerer korrekt.

Opret en ny Volvo ID på dit nye hjemmemarked

Ved flytning til et andet land bør du oprette en Volvo ID i det nye land.

Hvis du tidligere har oprettet en Volvo ID i et andet land, og vil anvendes samme e-mail-adresse, skal du først slette din Volvo ID i den region, hvor du oprettede den. Alternativt kan du oprette et nyt Volvo ID med en anden e-mailadresse.

Ved biler med Volvo Assistance

Hent Volvo Cars-appen fra det land, hvor bilen kommer fra til at anvendes og koble appen til din bil.

Note

Besøg en autoriseret Volvo-forhandler, hvis du har importeret eller er flyttet med din bil til et nyt land.

Tilgængelige tjenester kan variere afhængigt af marked og bilmodel.

Note

Hvis bilen eksporteres til et andet marked, er Volvo ikke ansvarlig for eventuelle tilpasninger af bilen for at imødekomme krav eller love, som gælder på det importerende marked. Læs mere i Service og Garanti, eller kontakt dit Volvo-værksted for yderligere oplysninger.
  1. 1 Gælder kun markeder med adgang til Volvo Assistance.