Indstillinger for massage* i forsædet

For at ændre indstillinger anvendes midterdisplayet. Disse indstillinger aktiveres først via multifunktionsknappen på sædet.
P5-1507-Multifunction front seat
Multifunktionsknappen, placeret på siden af sædets siddedel.

Justere massageindstillinger på forsædet

Forsædet har massage i ryglænet. Massagen udføres af luftpuder, der kan massere med forskellige indstillinger.

Massagefunktionen kan kun aktiveres, når bilens motor er i gang.

P5-2122-Multifunction front seat-functions
Aktiver multifunktionsknappen ved at dreje knappen opad/nedad eller trykke en af de fire knapper på multifunktionsknappen ind. Sædeindstillingsvisningen vises i midterdisplayet.
Vælg Massage i sædeindstillingsvisningen.
For at vælge mellem de forskellige massagefunktioner, som vises i midterdisplayet, foretages valget direkte i midterdisplayet eller ved at anvende multifunktionsknappen.

Indstillingsmuligheder for massage

Følgende indstillingsmuligheder er tilgængelige for massage:

• Til/Fra: Vælg Til/Fra for at tilslutte/afbryde massagefunktionen.
  • Program 1-5: Der er fem forudindstillede massageprogrammer. Vælg mellem Vej, Gående, Kombineret, Nederste del af ryggen og Skuldre.
  • Intensitet: Vælg mellem 1, 2 og 3.
  • Hastighed: Vælg mellem 1, 2 og 3.

Genstart af massage

Massagefunktionen slås automatisk fra efter 20 minutter. Genaktivering af funktionen foretages manuelt.

Tryk på Genstart, som vises i midterdisplayet, for at det valgte massageprogram skal genstartes.
Massageprogrammet starter igen. Hvis der ikke udføres nogen foranstaltninger, forsvinder meddelelsen.