Indstil hastighedsbegrænsning til Care Key

Hastighedsbegrænsningen for Care Key angives på midterdisplayet.

Hastighedsbegrænsningen for Care Key angives i indstillingerne for den brugerprofil, som er administrator. Når indstillingen er aktivet, aktiveres hastighedsbegrænsningen, når bilen anvendes med en Care Key.

Det er muligt at vælge en hastighedsbegrænsning i intervallet 50-150 km/t (30-95 mph), med et trininterval på 10 km/t (5 mph).

Bilen skal låses op med en nøgle uden begrænsning, for at det skal være muligt at deaktivere funktionen. Den bruger, der er administrator, kan deaktivere hastighedsbegrænsningen for Care Key via indstillinger på midterdisplayet. Derefter kan Care Key anvendes som en almindelig nøgle.