Destination i Google Maps

Det er muligt at angive flere typer destinationer i Maps.

Der kan angives forskellige typer destinationer i søgefeltet. Udover adresser er det muligt at angive en specifik destination, f.eks. et museum, og bede om rutebeskrivelse dertil. Det er også muligt at søge mere generelt, f.eks. efter ladestationer, restauranter og hoteller, og derefter vælge ét af søgeresultaterne som destination og få rutebeskrivelse dertil.

Hvis der er koblet en Google-konto til bilen, kan destinationer, som er angivet på andre enheder, f.eks. hjem, arbejde, favoritter og seneste søgninger, vises i Maps.

Note

En dårlig forbindelse kan påvirke funktionerne negativt.