Indstillinger for niveauregulering*

Slå luftaffjedringen fra, når bilen skal løftes med donkraft, for at undgå problemer med den automatiske niveauregulering.

Højden på bilen kan reguleres for at gøre det lettere at læsse bilen og at stige ind og ud.

Justere læsseposition

P5-1717-XC60-levelling switches in trunk

Brug knapperne i bagagerummet til at regulere bagendens højde og lette ved læsning og aflæsning, når en anhænger ska kobles til eller fra.

Indstigningshjælp*

Bilen kan sænkes for at lette ind- og udstigning.

Indstillingen foretages på midterdisplayet:
Tryk på iCup-2037-Settings symbol.
Vælg Kørsel.
Vælg at aktivere eller deaktivere Luftaffjedringsstyring for nem ind- og udstigning

Aktivering eller deaktivering af luftaffjedring

I nogle tilfælde skal funktionen slås fra f.eks. inden bilen løftes med en donkraft*. Den niveauforskel, der skabes ved løft med donkraft medfører ellers, at den automatiske regulering begynder at justere højden, hvilket skaber en uønsket påvirkning.

Indstillingen foretages på midterdisplayet:
Tryk på iCup-2037-Settings symbol.
Vælg Kørsel.
Vælg at aktivere eller deaktivere luftaffjedringen.