Aktivere og deaktivere klima for tredje sæderække*

Tredje sæderække har et separat airconditionanlæg, som afkøler og affugter indkommende luft ved behov.
P5-1507-Icon-settings-climate
Åbn klimavisningen på midterdisplayet ved at trykke på symbolet midt på klimalinjen.
Vælg fanen Klima bagi.
Tryk på Klima 3. sæderække.
Luftkonditioneringen aktiveres/deaktiveres, og knappen lyser/slukkes.

Note

Tredje sæderækkes aircondition aktiveres automatisk, hvis en person i tredje sæderække tager en sikkerhedssele på.

Det er ikke muligt at aktivere tredje sæderækkes aircondition manuelt, hvis hoved-aircondition er deaktiveret, eller anden sæderækkes klima er deaktiveret.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.

Relaterede dokumenter