Tips for brug af Android Auto*

Her er tips, der kan være nyttige ved brug af Android Auto.
  • Kontrollér, at dine apps er opdateret.
  • Ved start af bilen skal man vente, indtil midterdisplayet er startet. Tilslut derpå enheden og åbn derefter Android Auto fra app-visningen.
  • Hvis der er et problem med Android Auto, kan du koble din Android-enhed fra USB-porten og tilslutte den igen via USB. Prøv ellers at lukke appen på enheden og derefter starte appen igen.
  • Når der er tilsluttet en enhed til Android Auto, er det stadig muligt at afspille medier via Bluetooth til en anden medieafspiller. Bluetooth-funktionen er aktiveret, når Android Auto er i brug.
  • Hvis ikonet for Android Auto er gråt, betyder det, at en enhed ikke er tilsluttet. Når du tilslutter din enhed, bliver ikonet oplyst. Hvis ikonet mangler helt, har bilen ikke støtte for at tilslutte en enhed til dette formål.
  • Hvis enheden er tilsluttet til bilen via Bluetooth, afbrydes tilslutningen ved brug af Android Auto. Genoptag i så fald internettilslutningen i bilen ved at dele internet via Wi-Fi-hotspot fra enheden.