Opladningsstatus på førerdisplayet

På førerdisplayet vises status for opladningen med både billede og tekst. Informationen vises, så længe førerdisplayet er i gang.
BilledeMeddelelse / beskedBetydning
P5-XC90H-15w19-Battey charging, indicator in driver display
Fuldt opladet ved: [Tid] vises sammen med en animation med blåt pulserende lys gennem ladekablet.Opladning er i gang, og en omtrentlig tid for, hvornår batteriet forventes at være fuldt opladet, vises.
P5-XC90H-15w19-Battey charging, indicator in driver display
Teksten Opladning fuldført vises. Et billede over bilen vises med en LED-indikator ved ladestikket, der lyser grønt.Batteriet er fuldt opladet.
P5-XC90H-15w19-Battey charging, indicator in driver display
Teksten Ladefejl vises. LED-indikatoren ved ladestikket lyser rødt.

Der er opstået en fejl. Kontroller tilslutningen af ladekablet til bilens ladestik og til 230 V-kontakten1 (vekselstrøm).

Note

Hvis førerdisplayet ikke anvendes i et stykke tid, slukkes det. Aktiver displayet igen ved enten at
  • træde ned på bremsepedalen,
  • åbne en af dørene eller
  • sætte bilen i tændingsposition I ved at dreje START højre om og slippe den.
  1. 1 Spændingen i kontakten kan variere, afhængigt af markedet.