Håndtere telefonopkald

Håndtering af opkald i bilen for en Bluetooth-tilsluttet telefon.
P5–1617–Phone-Ongoing call

Foretage telefonopkald

Åbne delvisningen for telefon.
Vælg at ringe fra: opkaldshistorik, indtaste nummer ved hjælp af knapperne eller via kontaktlisten. På kontaktlisten er det muligt at søge eller gennemse. Tryk på P5–1507–Phone-Favorite star på kontaktlisten for at placere en kontakt under Favorit.
Tryk på Opkald eller P5–1507–Symbol-Phone-call.
Tryk på Slut opkald for at afslutte opkaldet.

Det er også muligt at ringe fra opkaldshistorikken via appmenuen, der er adgang til fra knapperne til højre på rattet P5–1507–App-menu button.

Foretage konferenceopkald

Under igangværende opkald:
Tryk på Tilføj opkald.
Vælg at ringe fra opkaldshistorikken, favoritter eller kontaktlisten.
Tryk på en post/række i opkaldshistorikken eller på P5–1507–Symbol-Phone-call for kontakten på kontaktlisten.
Tryk på Skift opkald for at skifte mellem parterne.
Tryk på Slut opkald for at afslutte det igangværende opkald.

Teamopkald

Under et igangværende konferenceopkald:
Tryk på Tilslut opkald for at flette igangværende konferenceopkald.
Tryk på Slut opkald for at afslutte opkaldet.

Indgående telefonopkald

Indgående telefonopkald vises på førerdisplayet og midterdisplayet. Håndter opkaldet med knapperne til højre på rattet eller midterdisplayet.

Tryk på Besvar/Afvis.
Tryk på Slut opkald for at afslutte opkaldet.

Indgående telefonopkald under et igangværende opkald

Tryk på Besvar/Afvis.
Tryk på Slut opkald for at afslutte opkaldet.

Privat opkald

Under et igangværende opkald skal du trykke på Privat samtale og vælge indstilling:

• Skift til mobiltelefon – handsfree-funktionen slås fra, og opkaldet fortsætter i mobiltelefonen.
  • Fører fokuseret – mikrofonen i loftet på passagersiden slås fra, og opkaldet fortsætter med bilens handsfree-funktion.