Klimaknapper på midterdisplayet

Fra klimalinjen og klimavisningen på midterdisplayet kan alle klimafunktioner reguleres.

Klimalinje

Fra klimalinjen kan de mest almindelige klimafunktioner reguleres.

P5-1507–Climate–Climate pane
  1. P5-Icon red circle 1Temperaturknapper for fører- og passagersiden.
  2. P5-Icon red circle 2Knapper for elopvarmet* og ventileret* fører- og passagersæde, og elopvarmet rat*.
  3. P5-Icon red circle 3Knap for adgang til klimavisningen. Grafikken på knappen viser de aktiverede klimaindstillinger.

Klimavisning

Et tryk på midterknappen på klimalinjen giver adgang til klimavisningen. Klimavisningen er opdelt i fanerne Hovedklima, Klima bagi og Parkeringsklima . Skift mellem fanerne ved at stryge mod venstre/højre eller ved at trykke på den respektive overskrift.

Hovedklima

På fanen Hovedklima kan ud over klimalinjens funktioner også andre hovedklimafunktioner reguleres.

P5-1507–Climate–Main climate screen
  1. P5-Icon red circle 1Max, Elektrisk, Bag – Knapper for afisning af ruder og sidespejle.
  2. P5-Icon red circle 2AC – Knapper for aircondition.
  3. P5-Icon red circle 3Recirk. – Knapper for recirkulation.
  4. P5-Icon red circle 4Knapper for luftfordeling.
  5. P5-Icon red circle 5Ventilatorknap for forsæde.
  6. P5-Icon red circle 6AUTO – Automatisk regulering af klimaet.

Klima bagi

På fanen Klima bagi kan alle klimafunktioner for bagsædet reguleres.

P5-1507–Climate–Rear climate screen
  1. P5-Icon red circle 1Klima 2. række - Knapper for klimafunktioner på bagsædet, anden sæderække. Ventilatorknap for bagsæde, anden sæderække.
  2. P5-Icon red circle 2Klima 3. række - Knapper for klimafunktioner på bagsædet, tredje sæderække.*.
  3. P5-Icon red circle 3Temperaturknapper for bagsæde.
  4. P5-Icon red circle 4Knapper for elopvarmet bagsæde*.

Parkeringsklima

På fanen Parkeringsklima kan bilens parkeringsklima reguleres.