Håndtere tekstmeddelelse

Håndtering af meddelelser i bilen for en Bluetooth-tilsluttet telefon.

I nogle telefoner skal beskedfunktionen aktiveres, og ikke alle mobiltelefoner er fuldt kompatible og kan vise kontakter og meddelelser i bilen. For kompatibilitet, se support.volvocars.com.

Læse tekstmeddelelse på midterdisplayet

P5–1507–Phone-messages
P5–1507–App-Messages
I appvisningen skal du trykke på Beskeder for at åbne.
Tryk på Læs op for at få meddelelsen læst op, eller tryk på meddelelsen, der skal læses.

Læse ny tekstmeddelelse på førerdisplayet

Tekstmeddelelse vises kun på førerdisplayet, hvis det er valgt, se afsnittet "Indstillinger for tekstmeddelelse".

Tryk på pil ned på knapperne på rattet for at læse meddelelsen.

For at få meddelelsen læst op: Vælg Læs op med knapperne på rattet.

Sende tekstmeddelelse

P5–1507–App-Messages
I appvisningen skal du trykke på Beskeder for at åbne.
  • Svare på meddelelse: Tryk på den kontaktperson, hvis meddelelse skal besvares, og tryk derefter på Besvar.
  • Oprette en ny meddelelse: Tryk på Opret ny+. Vælg en kontakt, eller indtast et nummer.
Skriv meddelelsen.
Tryk på Send.

Besked om meddelelse

For opsætning af påmindelser, se afsnittet "Indstillinger for tekstmeddelelse".