PIN-kode til Volvo On Call*

PIN-kode anvendes af sikkerhedshensyn til at identificere, at en person er uddannet til at udføre Volvo On Call-tjenester i en bestemt bil.

Den firecifrede pinkode, der sendes til bilejeren, når forhandleren aktiverer abonnementet, bruges til at identificere personer, der er uddannet til at udføre visse Volvo On Call-tjenester, f.eks. at låse bilen op via Volvo On Call-servicecenter1 eller at oprette en konto til Volvo On Call-appen.

Glemt eller ønsker at ændre PIN-koden

Hvis pinkoden er glemt eller skal skiftes (f.eks. ved køb af en brugt bil med Volvo On Call) kontaktes

• en forhandler eller
  • Volvo On Call-servicecenter1 via ON CALL-knappen, Volvo On Call-appen eller en almindelig telefonsamtale.

Den nye kode sendes til bilejeren.

Forkert PIN-kode er indtastet gentagne gange i appen

Hvis der angives en forkert PIN-kode 10 gange i træk, vil kontoen blive låst. For at kunne bruge appen igen skal en ny pinkode vælges og en ny app-konto oprettes. Benyt samme fremgangsmåde, som da den tidligere app-konto blev oprettet.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder ikke Volvo On Call-markeder af type B.