Aktivere og deaktivere kørsel med lav hastighed* med funktionsknap

Der er en funktionsknap til lavhastighedskørsel med Hill Descent Control i midterdisplayets funktionsvisning, hvis bilen ikke er udstyret med køretilstandsknap i tunnelkonsollen.

Vælge lavhastighedskørsel på midterdisplayets funktionsvisning

Tryk på knappen Hill Descent Control for at aktivere eller deaktivere funktionen.

P5-1507-Hill descent control
En indikation i knappen lyser, når funktionen er aktiveret.

Når motorem slukkes, slås funktionen automatisk fra.

Note

Funktionen slås fra ved kørsel ved højere hastigheder og skal genaktiveres ved lavere hastighed, hvis det ønskes.