Aktivering eller deaktivering af advarsler fra trafikskiltinformation*

Delfunktionen Advarsel om fartbegrænsning for trafikskiltinformation (RSI1) kan vælges - føreren kan vælge at have delfunktionen aktiveret eller deaktiveret

Aktivering af hastighedsadvarsel

Vælg IndstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information på midterdisplayets topvisning.
Marker Advarsel om fartbegrænsning.
Funktionen aktiveres, og en vælger til hastighedsgrænse vises.

Juster grænse for hastighedsadvarsel

Føreren kan vælge at få advarsel ved en højere hastighed end den skiltede hastighed.

Vælg grænse for hastighedsadvarsel således:
Vælg IndstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information på midterdisplayets topvisning.
Marker Advarsel om fartbegrænsning.
Funktionen aktiveres, og en vælger til hastighedsgrænse vises.
Juster grænsen for hastighedsadvarsel via tryk på skærmens op-/nedpile.
P5-1519-Road Sign information, speed camera warning

Bemærk, at funktionen ikke tager hensyn til en valgt grænsejustering, når førerdisplayet viser symbolet for fartkamera.

Aktivering af lydadvarsel i forbindelse med hastighedsadvarsel.

Ændr indstilling for advarselslyd således:
Vælg IndstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information på midterdisplayets topvisning.
Marker/afmarker Lydadvarsel om trafikskilt for at aktivere/slukke for lydadvarsel.

Med funktionen Lydadvarsel om trafikskilt aktiveret advares føreren også ved kørsel mod ensrettet trafik/indkørsel forbudt.

Aktivere Advarsel om hastighedskamera

Hvis bilen er udstyret med Sensus Navigation*, og kortdata indeholder information om fartkameraer, kan føreren vælge at få en lydadvarsel i forbindelse med fartkamera.

Ændr indstilling for advarselslyd således:
Vælg IndstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information på midterdisplayets topvisning.
Markér/afmarkér Lydadvarsel om hastighedskamera for at aktivere/slukke for lydadvarsel for fartkamera.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Road Sign Information