Tilslut Volvo On Call*-appen til bil

For at kunne anvende Volvo On Call-appens tjenester skal du tilslutte Volvo On Call-til din bil.
P5-1846-Volvo On Call app and roof switch
Oversigt over knapper i loftet og Volvo On Call-appen..
Følgende procedure skal udføres i bilen.
Kontrollér, at bilen befinder sig et sted med mobildækning, og at din mobile enhed har internetforbindelse.

Note

Hvis din bil er udstyret med både Sensus Connect og Volvo On Call, skal du sikre, at Internetdeling via Bilmodem ikke er valgt som internetkilde i infotainmentsystemet. Hvis dette er valgt, vil du ikke kunne fuldføre trin 5 nedenfor og derfor ikke kunne forbinde Volvo On Call-appen til din bil.
Kontroller, at du har din firecifrede Volvo On Call PIN-kode, dit Volvo ID og bilens identifikationsnummer eller registreringsnummer tilgængeligt, før du begynder. Volvo ID kan oprettes ved indlogning på Volvo On Call-appen.
Sid på førersædet med mobiltelefonen, og sæt tænding på bilen. Start ikke bilens motor.
Log ind på Volvo On Call-appen med dit Volvo ID, og følg derefter anvisningerne i appen. Hvis du allerede har en tilsluttet bil i appen og vil tilføje én til, skal du vælge Profil, Tilsluttede biler og Tilføje en bil.
Når meddelelsen om at trykke på ON CALL-knappen vises i Volvo On Call-appen, vent nogle sekunder med at trykke på knappen for at sikre, at bilen er i godkendelsestilstand.
Bekræft sammenkoblingen mellem appen og bilen med et hurtigt tryk på ON CALL-knappen i bilens tag (knappen skal ikke holdes inde).
Du kan nu begynde at anvende Volvo On Call-appens tjenester.

Skifte mellem flere forbundne biler i Volvo On Call-app

Hvis du har forbundet flere biler til Volvo On Call-appen, kan du skifte mellem disse ved at:
Gå til fanen Profil.
Vælg Tilsluttede biler.
Markere den aktuelle bil og vælge Skifte til denne bil.

Tips for brug af Volvo On Call-app

Hvis du oplever forstyrrelser med Volvo On Call-appen, selvom bilen, som appen er tilknyttet, befinder sig udendørs på et åbent sted med mobildækning, og din mobile enhed har god internetforbindelse, prøv så at installere appen igen på din mobile enhed.

Hvis bilen er købt brugt, skal det kontrolleres, at tjenesten Volvo On Call er aktiveret i bilen.

For yderligere information - kontakt en Volvo-forhandler.