Bestil service med Volvo Cars-appen*

Service af bilen kan bestilles via Volvo Cars-appen.1

Bestil tid til service

I fanen Px-2037-VOC app icon Car skal du trykke på Vedligeholdelse.
Vælg Bestil service.
Vælg, hvilket værksted der skal udføre servicen.
Vælg, om du vil købe nogle ekstra tjenester2, f.eks. kontrol af aircondition.
Angiv dato og tid for service, samt om du ønsker en lånebil3. En del værksteder kan også tilbyde afhentning og aflevering af bilen, som skal serviceres.
Skriv eventuelle kommentarer og bekræft bestillingen.
Vælg, om du vil lægge bestillingen ind i kalenderen.

Når der findes en bestilt service, vises dette under Vedligeholdelse i fanen Px-2037-VOC app icon Car.

Klik på bestillingen for at:
  • se detaljer om bestillingen
  • send værkstedets adresse til bilens navigationssystem Sensus Navigation*
  • gem bestillingen i kalenderen (med mulighed for at tilføje en påmindelse)
  • annuller servicen
  • kontakt værkstedet pr. e-mail eller telefon.

Meddelelsen om service i Volvo Cars-appen

Når det er tid til service af bilen, vises dette i Volvo Cars-appen
  • med en meddelelse i fanen Px-2037-VOC app icon Home
  • under Vedligeholdelse i fanen Px-2037-VOC app icon Car.

Under en igangværende service vises forventet afslutningstid i Volvo Cars-appen.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder visse markeder.
  3. 2 Tilgængelige tjenester afhænger af værksted.
  4. 3 Gælder for visse værksteder.