Mukavuutta ja hallintaa Volvo On Call -sovelluksen avulla

Volvo On Call -käyttäjällä on aina suora yhteys autoonsa Volvo On Call -sovelluksen kautta

Sen avulla voidaan esimerkiksi tarkistaa, onko polttimoita vaihdettava tai huuhtelunestettä lisättävä. Auto voidaan lukita ja avata lukituksesta, polttoainemäärä tarkistaa ja lähin huoltoasema näyttää. Lämmittäminen pysäköintilämmittimellä voidaan asettaa ja käynnistää, ja auton etäkäynnistystoiminnon (ERS1) avulla voidaan käynnistää esi-ilmastointi.

Volvo On Call -sovellusta päivitetään jatkuvasti. Ajankohtaista tietoa eri automalleissa käytettävissä olevista toiminnoista on osoitteessa support.volvocars.com.

Volvo On Call -sovellus on saatavana iOS-, Android- ja Windows Mobile -käyttöjärjestelmiä varten. Ladatkaa se ilmaiseksi Apple Appstore-, Google Play- tai Windows Phone Store -kaupasta.

1. 1 Engine Remote Start on saatavana tietyillä markkina-alueilla ja tiettyihin malleihin.