Προφίλ οδηγού

Μηδενισμός των ρυθμίσεων στα προφίλ οδηγού

Ενημερώθηκε 1/21/2020

Μηδενισμός των ρυθμίσεων στα προφίλ οδηγού

Μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις που έχουν αποθηκευτεί σε ένα ή περισσότερα προφίλ του οδηγού αν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο.

Σημείωση

Το Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο.

Πατήστε Ρυθμίσεις στην πάνω προβολή.

Πατήστε ΣύστημαΕπαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσειςΕπαναφορά προσωπικών ρυθμίσεων.

Επιλέξτε μία από τις επιλογές Επαναρύθμιση για το ενεργό προφίλ, Επαναρύθμιση για όλα τα προφίλ ή Άκυρο.


Σας βοήθησε αυτό;